Barneseng på nett

Å velge barneseng på nett er en veldig viktig sak, ikke bare fordi barn er krevende når det gjelder utseende – de vil ofte at sengen skal være fabelaktig pyntet og ser original ut – men også fordi barnets ryggrad og kroppsholdning formes fra de yngste årene. Det er derfor viktig å sikre at barna våre har en riktig kroppsholdning og at søvnen ikke blir forstyrret av en ubehagelig eller dårlig tilpasset seng. Hva skal vi velge for barna våre? Vi gir råd og tips i noen få setninger!

Barneseng – Funksjonalitet og orden

Kan man snakke om orden på et barnerom? Selvfølgelig er det veldig vanskelig for småbarna våre å holde det i orden mens det er så mange leketøy rundt som barn elsker å leke med. Vanligvis er barnerommet veldig rotete, men utrolig kreativt! Du kan imidlertid gjøre noe med det og lære barn orden fra de er små – en av de gode løsningene er beholdere med stativer som heves, og som har til og med enkeltsenger. De er veldig romslige, og samtidig – med litt hjelp fra foreldrene – er de også enkle å åpne. Alle leketøy kan lagres i dem, slik at vi ikke trenger å bekymre oss for å bli et offer for en legokloss som ligger på teppet. Alt dette gjør det til en funksjonalitet som det er verdt å investere i, og denne måten å holde orden på kan falle i smak selv hos våre yngste familiemedlemmer.

 

Og hva med utseendet?

Utseendet er også en viktig sak, ikke bare for foreldrene, men også for barnet. Barna våre velger vanligvis en seng i favorittfargen eller pyntet på en måte de liker best – for eksempel ved å bruke designen som er knyttet til karakterene fra deres favoritteventyr. Fargen er viktig fordi den må samsvare med interiørdesign på barnerommet ved å innføre harmoni og matche resten av møblene på rommet. La oss huske dette når vi velger en barneseng.

På tide å velge

Når vi allerede vet alt om barnesenger online, kan vi tenke på hva vi skal velge. Her er det ikke verdt å spare – sengen må først og fremst være komfortabel, trygg og funksjonell. Vi må huske at det handler om en sunn og riktig kroppsholdning, og det hvilke søvnvaner barnet vil ha og hva kvaliteten på dets søvn blir, skal påvirke ryggraden i fremtiden.